Akbank Tecrübesiz Personel Alımı Mayıs 2024! Başvurular Başladı

Akbank Tecrübesiz Personel Alımı Mayıs 2024! Başvurular Başladı
Akbank, bünyesinde istihdam etmek amacıyla tecrübeli ve tecrübesiz personel alımı yapacağını açıkladı. Alımlar için 80 farklı ilan yayımlayan Akbank, hangi kadrolarda alım yapılacağını duyurdu. Peki, başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar…

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Akbank, yeni personel almak için iş ilanı yayımladı. Bu kapsamda, tecrübeli ve tecrübesiz personel alımı yapacağını duyuran Akbank, birçok kişinin iş umudu oldu. Peki, Akbank hangi kadrolara alım yapacak, başvuru şartları neler, başvurular nereye yapılacak? İşte Akbank personel alımına ilişkin merak edilenler…

Akbank, resmi internet sitesinden toplam 80 farklı ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını açıkladı. Bazı alımlar için tecrübe aramadığını paylaşan banka, Akbank’ta çalışmak isteyen herkesin yüzünü güldürdü. Buna göre, tecrübeli ve tecrübesiz alımlar için açılan kadrolar şu şekilde:

Tecrübeli Personel Alımları:

İzleme uzman, çek senet yetkilisi, ticari bankacılık pazarlama yöneticisi, iş geliştirme ve süreç yönetimi, inovasyon, iç kontrol yöneticisi ve iş analitiği yöneticisi.

Tecrübesiz Personel Alımları:

Finansal suçlar izleme ve kontrol uzmanı, müşteri deneyimi yöneticisi, müşteri iletişim merkezi yetkilisi, gişe yetkilisi ve bireysel müşteri ilişkiler yönetimi yardımcısı.

akbank-1.webp

BAŞVURU ŞARTLARI

Akbank, bünyesinde istihdam edecek adaylar için genel başvuru şartlarını paylaşırken, kadrolara göre özel başvuru şartlarının da bulunduğunu duyurdu. Bu kapsamda, genel başvuru şartları şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

En az lise mezunu olmak,

35 yaşını doldurmamış olmak,

Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak,

Müşteri odaklı olmak,

İyi derecede İngilizce biliyor olmak.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ